Logo_HofvanTwente

Onze Stichting Leendert Vriel Hof van Twente is in 2008 tot stand gekomen door een samenvoeging van de Stichting Leendert Vriel Delden en de Stichting Leendert Vriel Goor. Beide stichtingen streefden hetzelfde doel na, namelijk ondersteuning aan u en uw naasten als u in uw laatste levensfase graag thuis verzorgd wilt blijven worden.

Deze ondersteuning krijgt u van getrainde vrijwilligers die een aantal dagdelen maar ook ’s nachts voor u klaar staan. Het zijn mensen die altijd tijd voor u hebben en ‘er zijn’. Naast onze vrijwilligers blijft de professionele zorg van de thuiszorgorganisatie natuurlijk gewoon doorgaan.

Ons werkgebied is Goor, Delden, Ambt Delden, Bentelo, Hengevelde, Diepenheim en Markelo.

Download hier het jaarverslag.

Download hier de folder.

Direct zorg aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail

U telefoonnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Beschrijving zorgaanvraag

Ik geef Leendert Vriel toestemming om mijn hierboven vermelde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Ja, ik geef toestemming

Voorlichting aanvragen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail

U telefoonnummer (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Toelichting

Ik geef Leendert Vriel toestemming om mijn hierboven vermelde gegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen.
Ja, ik geef toestemming

Contactgegevens

Coördinator
Mw P. Krabbendam-Roobol

pietie

Klik hieronder voor een van de andere lokale stichtingen